Modern és klasszikus festés

Modern, vagy akár klasszikus stílusban, festésben jártasak vagyunk! Festés Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc környékén!

Modern, vagy akár klasszikus stílusban, festésben jártasak vagyunk! Festés Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc környékén!

BANDORÁK ZOLTÁN
BANDORÁK ZOLTÁNMegtekintés Facebookon
Read More
A vállalkozás profilja a hideg-meleg burkolás, szobafestés. Küldetésünk, hogy a hétköznapi embereknek igényes, élhető otthont biztosítsunk a szaktudásunk és építőipari tapasztalataink által.

Miután eldöntjük a festés tényét, következik talán a legnehezebb feladat, megtalálni a tökéletes színt, színharmóniát a lakásba. Itt is elmondható, hogy a kevesebb olykor több. Engedje meg,hogy néhány segítséget adjunk a színekkel kapcsolatban.

1. Meleg hangulat a fa anyagnak köszönhetően, klasszikus hatás:

A fa teszi igazán meleg hangulatúvá a lakásunkat, a fa megfelelő használatával válik a lakás barátságos otthonná. Ismerje meg a különböző felületkezelő anyagok színhatásait és válassza ki az Ön személyiségéhez illő árnyalatot!

A beltéri felületek festésére régebben használt hagyományos enyves festési eljárásokat felváltó közismert és közkedvelt festési eljárás. A diszperziós bevonat, nagyobb mértékben színtartó, véd a korrózió ellen, kisebb vegyi hatások, gőz és magasbb hőmérséklet mellett is hosszabb ideig megőrzi eredeti állapotát. Egy biztos azonban, a fa anyagok meleg hatást kölcsönöznek, melyben az ember otthon érzi magát.

2. Diszperziós festés előnyei egyaránt alkalmazandó modern és klasszikus stílusok megvalósításához:

A száraz vakolt felületre felhordott alapozórétegen, a diszperziós festés tartós, mosható, tetszetős színű bevonat, amelyet a légnedvesség nem pusztít, nem kopik, és nem porlik le a felületről. A legolcsóbb korszerű eljárás, kis fantáziával, igen sokoldalú felületképzések érhetőek el általa. A Bandorak Bau pontos és precíz festési technikájának köszönhetően 3-5 évre bebiztosítjuk lakása színvilágát.

A diszperziós festés nem csak tetszetős színű, de jó alapot képez bizonyos díszítőfestő eljárásoknak, későbbi tapétázásoknak. Alapesetben a fűrészporos tapéták átfestésére is ezt alkalmazzuk. Páradús helyiségekben nem ajánljuk, a nedvesség miatt könnyen gombásodhat. Leginkább hőhidaknál, elégtelen szellőzésnél, észak-nyugati tájolású homlokzati falaknál fordulhat elő ez a probléma. Ezekben az esetekben forduljon szakemberhez, vagy kérjen egyéni árajánlatot tőlünk.