Miért drága a burkolás?

Mi számít drágának, ha az ember 45-50 év távlatban gondolkozik?

Miért drága a burkolás? Mi számít drágának, ha az ember 45-50 év távlatban gondolkozik?

BANDORÁK ZOLTÁN
BANDORÁK ZOLTÁNMegtekintés Facebookon
Read More
A vállalkozás profilja a hideg-meleg burkolás, szobafestés. Küldetésünk, hogy a hétköznapi embereknek igényes, élhető otthont biztosítsunk a szaktudásunk és építőipari tapasztalataink által.

Többször mondták már, hogy a burkolás kivitelezési ára drága, vagy nem pénztárca barát. Megjegyezték már azt is, hogy van, aki olcsóbban csinálja. Nos, mindig is lesz olyan szakember, aki olcsóbban vállalja a munka elvégzését, olyan is aki méreg drágán. Egy munkálathoz, melyet legalább 10-15 évre tervezünk, sok esetben 45-50 évig sem nyúlunk az elkészült burkolati felülethez, szükség van minőségi alapanyagokra és szakértelemre. Ha spórolunk a burkoláson, akkor kidobjuk az anyag, plusz a munkadíjat.

1. Hidegburkolás mesterfokon!

Ipari létesítményekben, családi házakban, lakásokban és mobilházakban hidegburkolást vállalunk szakértelemmel. Az anyagbeszerzésnél már jól bevált partner rendszereinket felhasználva segíthetünk kedvezményesen beszerezni a szükséges anyagokat.

2. Kiadással jár, de legalább válasszunk szakértő kezeket!

Egy lakásfelújítás óriási kiadás, ezért ha belevágunk, érdemes odafigyelni, hogy mit, kivel, mennyiért csináltatunk. Vannak olyan dolgok, amikkel nem feltétlenül éri meg spórolni, ilyenek például a nyílászárók, a bútorok, az elektromos eszközök, ám van, amivel jelentős összegeket spórolhatunk meg, ha megbízható és korrekt áron dolgozó szakembert választunk. A Bandorak Bau korrekt árron vállalja a burkolás kivitelezésének teljes folyamatát.

3. Hidegburkolás nagy területen? Nem okoz problémát!

Tudjuk, hogy egy lakásban viszonylag nagy területen szükséges a hidegburkolás: a konyhában, a fürdőszobában és a mellékhelyiségben mindenképp. Azonban nekünk ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért árainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok mindenki számára megfizethetőek legyenek. Tapasztalt munkatársaink tisztában vannak a különböző anyagok és eszközök tulajdonságaival, ezért nincs szükség utólagos hibajavításra, vagy más, a költségeket megemelő műveletre.

4. Milyen csempe burkolás árakon dolgozunk?

Cégünk részére az elsődleges szempont az, hogy az ügyfél elégedett legyen. Ebben több tényező is szerepet játszik: egyrészt a precíz, szép munka, dolgozóink hozzáállása, megbízhatósága, másrészt pedig az, hogy mindez megfizethető legyen, azaz jó ár-érték arányon dolgozzunk. Nálunk a korrektséghez az is hozzátartozik, hogy az előre megbeszélt csempe burkolás ár nem változik, és hogy amit megígérünk, azt végre is hajtjuk. Sajnos sok cég nagyon kedvező árat ír ajánlatkéréskor, és a későbbiekben derül ki, hogy az az ár mi mindent nem tartalmazott, ami pedig szükséges a munkához.

Ha lakásfelújításba kezdett, akkor bizonyára tapasztalta már más területeken is, hogy az árak terén szélsőséges a kínálat. Szinte bármit szeretne, biztos, hogy a különböző cégek árajánlatai között óriási lesz a differencia, ám az információ sokszor kevés ahhoz, hogy a legjobb döntést hozhassa meg. Árainkat úgy állítottuk be, hogy azok korrektek legyenek vevőinkkel szemben. A munkafolyamat pontos megismeréséért kérjük olvassa el a Miért pont a Bandorak Bau? Szívügyünknek érezzük a pontos munkavégzést! cikkünket. A Bandorak Bau árakat a linkre kattintva tekintheti meg.