Életre szóló változást csinálunk!

Lakásképet építünk a burkolási és festési munkálatok által!

Életre szóló változást csinálunk! Lakásképet építünk a burkolási és festési munkálatok által!

BANDORÁK ZOLTÁN
BANDORÁK ZOLTÁNMegtekintés Facebookon
Read More
A vállalkozás profilja a hideg-meleg burkolás, szobafestés. Küldetésünk, hogy a hétköznapi embereknek igényes, élhető otthont biztosítsunk a szaktudásunk és építőipari tapasztalataink által.

Leginkább azért érdemes Önnek minket választania, mert a megbeszélt időben elkezdjük a munkát és azt minőségben időre be is fejezzük, valamint szakértelemmel burkolunk, festünk. Szívügyemnek érzem, hogy bele adjam azt a plusz egy százalékot, hogy minden megrendelőm elégedett legyen a kivitelezéssel.

1. Miért válassza a Bandorak Baut?

Felmérés után ingyenesen készítünk önnek árajánlatot. Nálunk nincsen alkoholt fogyasztó alkalmazott. Természetesen leigazolható cég vagyunk, referenciáink ide kattintva tekinthetőek meg, számlaképesek vagyunk. Minden munkánkra személyesen vállalom a garanciát. Segítünk a törmelékelszállításban. Az áron utólag nem módosítunk.

A tisztasági festést hétvégén is megoldjuk és korrekt árakkal dolgozunk. A pontos árakat megtekintheti honlapunkon, az áraink menüpontban. Segítünk az anyagbeszállításban, a burkolat vagy festékanyag, ragasztó kiválasztásában.

2. Mit jelent számunkra az életre szóló változás?

A minőségi munkavégzéshez, elengedetlen a minőségi anyag, így mi csak minőségi anyagokkal dolgozzunk! Ezen felül, a munkafázisok betartására odafigyelünk. Mint más festő nem versengünk az árakkal és nem is akarunk, nálunk elsődleges szempont a minőség.

Mi ötvözzük a klasszikus kézműves munkát és a legújabb gépi technológiát. Különösen fontos számunkra, hogy az egyedi igényeknek megfelelően dolgozzunk, a legjobb minőségű anyagokkal és ár értékarányban. Előretekintő tanácsadásra számíthat és árajánlatra rejtett költségek nélkül. Rövid reakció idő a befejezésig, mert az Ön elégedettsége a mi legnagyobb dicséretünk.

3. Tisztasági festés, vagy átfogó szolgáltatás?

A kiinduló pont ebben a témakörben, az előre tervezés mértékétől függ. Amit figyelembe kell venni a szobafestés árak számolgatásakor; hány éves felületről van szó, és arról milyen módon gondoskodtak / mekkora időtállósággal szeretnénk biztosítani a munka kimenetelét.

szobafestés árak leginkább ezektől függően alakulnak. Létezik egy meglehetősen kedvező ajánlat, úgymond ár/érték arány bajnok a szobafestés árak között, ez pedig a tisztasági festés. Erről a módszerről azt kell tudni, hogy akkor ajánlott bevetni, ha egy meglehetősen jó állapotban lévő felületet szeretnénk „felfrissíteni”, vagy éppen egy nem túl gondozott felületet szeretnénk átmenetileg lakhatóvá és széppé tenni.

Az ilyen módú szobafestéshez kedvező árak párosulnak. Amennyiben Ön nem ilyen jellegű helyzetben sántikál, akkor mindenképpen ajánlott egy átfogó szolgáltatás választása, megtalálja a teljes listát az árak menüpont alatt, vagy egyedi árajánlatért kérem lépjen velünk kapcsolatba.