Bízza ránk!

Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza körzetében parkettázást vállalunk! Lakásátalakítás előtt áll? Bízza ránk!

Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza körzetében parkettázást vállalunk! Lakásátalakítás előtt áll? Bízza ránk!

BANDORÁK ZOLTÁN
BANDORÁK ZOLTÁNMegtekintés Facebookon
Read More
A vállalkozás profilja a hideg-meleg burkolás, szobafestés. Küldetésünk, hogy a hétköznapi embereknek igényes, élhető otthont biztosítsunk a szaktudásunk és építőipari tapasztalataink által.

Egy teljes átalakítás alkalmával rengeteg folyamatot kell elvégezni és helyiséget újjáépíteni. A komplett felújítás elég tág fogalom, mivel magában foglalhatja egy lakás elosztásának teljes átalakítását, új burkolat vagy parketta lerakását és a festési munkálatokat is.

1. A parkettázás típusai:

Legyen szó hajópadló, vakpadló, parketta vagy szegélyléc bontásról mi állunk a rendelkezésére. Az aljzatkiegyenlítés általában egy rétegben történik, viszont előfordulhat, hogy több réteges kiegyenlítésre van szükség. Ez az adott felülettől függ. Műanyagburkolás tekintetében, vagy akár fa laminált parket lerakásával kapcsolatban is keressen minket bátran. Egyéb parkettázási munkák esetében, lehet kemény PVC, szőnyegpadló elhelyezése, burkolat réselés vagy kiegyenlítés, mi minden kérésére megoldást nyújtunk. Szakmai háttérrel és tapasztalattal rendelkezünk. A pontos árakat

2. A felújítás sokoldalú folyamat lehet, válasszon biztos partnert!

Roppant sokoldalú folyamat, mert ebben az esetben nemcsak egyszerű festésről van szó, hanem újratervezésről is. Egy biztos azonban! A Bandorak Bau az Ön biztos társa lehet. Ránk számíthat, Debrecen Nyíregyháza és Miskolc környékén parkettázás, burkolás és festés munkálatokban! Számunkra felemelő érzés, amikor átadom a kész lakást és látom a megrendelőm arcán az örömöt. Nagyon fontos, hogy minden megrendelőnk elégedett legyen ezért erre nagy hangsúlyt fektetünk.

Leggyakrabban a gyerekszoba, hálószoba, nappali átfestését vagy parkettázást, ajtófelújítást, néha a régi ablakok átfestését szokták kérni. Többségében kertes ház felújítására kérnek fel, de gyakori a panelházakon belüli kisebb munkák elvégzése is. A pontos, gyors és minőségi munkát nem kell tőlünk kérni, mert minden ügyfelünknek úgy alakítjuk ki a lakását, mintha magunknak készítenénk.

3. Idő és energia, de mi bele áldozzuk azt a plusz 1%-ot!

Bármilyen lakásfelújításhoz kapcsolódó feladat temérdek időt és energiát igényel. Sajnos a mi munkánkban előfordul, hogy más szakemberek által okozott károkat kell megszüntetnünk, helyre állítanunk és csak ezt követően végezhetünk pontos és megbízható hideg- vagy melegburkolást.  Egy komplexebb, göröngyösebb felület nehezebb megbízás. Magába foglalja a teljes szigetelés felszedését, amit utána újra is kell rakni. A munkát nehezítő tényezőként fennállhat a hőség, vagy akár egy irodaház óriási mérete. Tudjuk, hogy időigényes munkáról van szó, energiát, munkaerőt fektetünk minden elvégzett burkolási, parkettázási munkálatunkba. Hivatásunknak érezzük a burkolás és parkettázás minden technikáját. Energetikus csapattal, elhivatottan, időben elkészül.